Aktivitetshuset

I aktivitetshuset kan ni spela bordtennis, sällskapsspel eller låna lekredskap för att leka och spela själva ute. Det finns även möjlighet att bara umgås och se på TV eller lyssna på musik medan ni umgås med era vänner. Här hittar du även en träningslokal för dig som exempelvis vill motionscykla eller lyfta lite vikter. Nyckel till träningslokalen finns att låna i aktivitetshuset eller i receptiuonen. För er som föredrar att träna ute i friska luften har vi även ett utegym precis intill aktivitshuset. Under högsäsongen är vårt aktivitetshus öppet varje dag från kl. 10:00 – 21:00.

Aktivitetsområdet

Vid aktivitetshuset hittar ni också vårat aktivitetsområde. Här finner ni bland annat en fotbolls och beachvolleybollplan, en skateboardramp och en boulebana. När aktivitetshuset är öppet arrangeras flera turneringar och tävlingar här för hela familjen.

Yoga

Under högsäsongen erbjuder vi våra gäster att delta i morgonyoga minst en dag i veckan. Den är anpassad såväl för nybörjare som yogaproffs. Anmälan och betalning sker senast dagen innan i receptionen.

Simskola

Vi på Sonjas Camping tycker det är viktigt att alla barn känner sig trygga i vattnet. Därför erbjuder vi under högsäsongen alla barn simundervisning med en erfaren simlärare. Undervisningen är 45 minuter per pass och löper från måndag till fredag. Anmälan och betalning sker i receptionen.

Ledarledda aktiviteter

Under högsäsongen så har vi minst två ledarledda aktiviteter varje dag där hela familjen är välkommen att delta. Det kan exempelvis vara femkamp, fotbolls och pingisturneringar eller sandslottstävlingar på stranden. Oftast behöver du inte anmäla dig i förväg och det är alltid gratis för barnen att vara med. Klicka här för aktivitetsschemat

Motionsspår och tipspromenader

För er som vill motionera eller ta en promenad i en lugn och vacker miljö så har vi tre stycken olika långa vandringsslingor kring campingen. Varje söndag anordnar vi dessutom en tipspromenad runt den kortaste som är ca 2km lång.

Livemusik och evenemang

Under högsäsongen bjuder vi till olika musikevenemang på vår utesewrvering minst tre gånger i veckan. Klicka här för mer information och evenemangskalender.

Besök på campingen

Utöver musikartister bjuder Sonjas Camping även in andra aktivitetsexperter för barn. Genom åren har vi bland annat fått besök av clownen, trollkarlar och ansiktsmålare.

Övriga aktiviteter

På Sonjas Camping finns det gott om möjligheter för att sysselsätta sig. Det finns flera lekplatser, hoppkuddar och lekrum i anslutning till servicehusen. Du kan även hyra cyklar, cykelbilar och spela bangolf. Uthyrning sker i receptionen.